Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
Početna Arrow Vesti Arrow Počela je sa radom nova internet platforma

Internet platforma na adresi http://serbianwoodprocessing.com/ je nastala kao rezultat saradnje izmedu Agencije za drvo i švajcarskog programa SIPPO sa ciljem da uspostavi direktne kontakte između srpskih preduzeća i inostranih kupaca njihovih proizvoda. Rukovodeći se informacijama iz sektora drvne industrije Srbije i iz povezanih sektora u zemlji i inostranstvu, Agencija za drvo i SIPPO sarađuju na projektima koji daju doprinos iskorišćenju punih proizvodnih i izvoznih kapaciteta drvne industrije Srbije. Drvna industrija Srbije je jedan od četiri sektora od posebnog značaja za Republiku Srbiju, zbog svoje izrazite izvozne mogućnosti i velikih potencijala za razvoj.

Ova platforma je osmišljena i realizovana kao podrška izvozu proizvoda od masivnog drveta. Srpska preduzeća koja žele da postave svoj profil na ovoj internet platformi mogu da se jave  Agenciji za drvo, na mejl adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , gde će dobiti uputstva o postupku prijavljivanja. Postavljanje profila na platformu je  besplatno do novembra 2017.godine, nakon čega će se naplaćivati.

Platforma će biti direktno povezana sa sajtovima SIPPO i Agencije za drvo , kako bi se umrežila sa posetiocima ovih sajtova i ostvarila što veći broj kontakata između zainteresovanih korisnika.

 

Pročitano 1675 puta