Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.
Početna Arrow Vesti Arrow Novembarski "Sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja"

Novembarski "Sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja"

četvrtak, 06 oktobar 2016 10:06

Klaster drvoprerađivača, pod pokroviteljstvom Razvojne agencije Srbije, realizuje Sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja, koji će se  održati 09. novembra 2016. godine na Beogradskom sajmu u okviru predstojećeg Sajma nameštaja u Beogradu. Poziv je otvoren za preduzeća, kandidate za posao, škole, fakultete i sve institucije i pojedince koji posluju ili mogu poslovati sa drvnom industrijom i industrijom nameštaja. Kao posebna aktivnost organizuje se i besplatna radionica o samozapošljavanju u drvnoj industriji. Učesnici na Sajmu zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja imaće priliku da predstave svoje poslovne usluge i proizvode, da promovišu svoja preduzeća, da pronađu kvalifikovanu radnu snagu, da pronađu posao, naprave dogovore o studijskim posetama preduzeća, praksi, stipendiranju, volontiranju, međusobnom povezivanju ili započinjanju sopstvenog posla.

Pilot projekat  Sajma zapošljavanja u drvnoj industriji je realizovan krajem juna 2016. godine na Šumarskom fakultetu u Beogradu sa ciljem da se povežu svi pojedinci i institucije koji su u vezi sa ovom privrednom granom, kako bi se kroz direktne susrete uskladile njihove aktivnosti.
 
Podršku realizaciji  projekta su  pružili: Razvojna agencija Srbije (RAS), Privredna komora Srbije (PKS), Beogradski sajam, Regionalna razvojna agencija Beograd, Šumarski fakultet Beograd, Agencija za drvo, Udruženje "Održivi prostor", Tehnička škola "Drvo art" i brojna preduzeća.
 
Za više informacija o ovom sajmu kontaktirajte  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili www.klasterdp.rs .
Pročitano 1854 puta