Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Promocija priručnika "Istraživanje tržišta za izvoz - Praktični primeri iz drvopreradjivačke industrije"

utorak, 13 oktobar 2015 02:03

U okviru seminara o istraživanju tržišta upotrebom internet alata, u petak 09. oktobra 2015.godine organizovali smo promociju priručnika pod naslovom “ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA ZA IZVOZ - Praktični primeri iz drvopreradjivačke industrije”. Priručnik prati tok treninga i služi kao pomoćno sredstvo prilikom budućeg korištenja alata čija je upotreba bila tema obuke.

Promociji su prisustvovali polaznici drugog ciklusa seminara i brojne zvanice iz kruga koji okupljaju: Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Swiss Cooperation Office-a, SIPPO-a, SIEPA-e, SSCC-a, EBDR-a, VEEDA-e, NARD-a, RAREI, Regionalne Privredne komore Valjeva, Šumarskog fakulteta, škole Drvo-Art iz Beograda, Tehnološkog parka, Bizconnecta, gosti iz Vojvodina Metal Klastera, kao i učesnici prvog ciklusa seminara.

Prisutne su pozdravili: isped Agencije za drvo - direktor Nataša Pantović, ispred SIPPO- projekt menadžer za tehničko drvo- Sabine Hahn-Fornet i predstavnik SIPPO - Natalija Puntevska, ispred Regionalne privredne komore Valjeva- sekretar Stanko Marković i instruktor Aleksandar Jovanović. Svoje iskustvo u upotrebi alata koji su tema seminara podelila je i gospođa Vera Đokić, jedan od prvih polaznika ovog programa obuke, svedočeći o konkretnoj i svakodnevnoj upotrebi naučenog. Svim polaznicima i gostima na promociji uručeni su priručnici, kao pomoć I podrška prilikom daljeg rada na analizi tržišta za izvoz.

Od strane partnera sa kojima je pipremljen i održan seminar, kao i od strane istaknutih gostiju, na promociji je visoko ocenjen rad Agencije za drvo i Klastera drvopreradjivača, kao i trud oko organizacije edukacionih treninga i ostalih aktivnosti koje Agencija preduzima na okupljanju, organizaciji, promocijama, poboljšanju infrastrukture vezane za poslovanje preduzeća u oblasti drvne industrije. Takođe je potvrđena bezrezervna podrška budućoj zajedničkoj saradnji i najavljeni su novi projekti.

Pročitano 2743 puta