Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Agencija za drvo, Klaster drvopreradjivača, SIPPO- Swiss Import Promotion Programme i Privredna komora Valjevo organizovali su drugi ciklus seminara na temu: “ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA ZA IZVOZ - Praktični primeri iz drvopreradjivačke industrije”.

Trening je održan početkom meseca oktobra ( 02-03 oktobra i 09-10. oktobra). Ovaj seminar je drugi sa istom temom u ovoj godini. Program po kom se izvodi je zvanično sertifikovan program obuke ITC (INTERNATIONAL TRADE CENTRE) centra, koji se nalazi u okviru Ujedinjenih Nacija.

U ovom ciklusu pohađalo ga je petnaest polaznika, koji su sa uspehom završili obuku i time stekli pravo da dobiju sertifikat, koji izdaje ITC iz Švajcarske.

Posebnu dodatu vrednost sardžaja koji su polaznici imali priliku da obrade, dalo je i izlaganje gospođe Sabine Hahn-Fornet, SIPPO projekt menadžera za tehničko drvo. Ona je na molbu polaznika održala kratko predavanje o trendovima u oblasti upotrebe drveta, na čemu smo joj posebno zahvalni.

Polaznici su visoko ocenili organizaciju i sadržaj predavanja u kome su aktivno učestvovali i izrazili mišljenje da će internet alate, čiju su upotrebu savladali, moći da uspešno koriste u svom poslu.

Slobodni smo najaviti I treći ciklus, koji ćemo organizovati početkom 2016. godine.

Pročitano 2539 puta