Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

AGENCIJA ZA DRVO I SIPPO ORGANIZUJU POSETU NEMAČKIH TRGOVACA DRVETOM SRPSKIM KOMPANIJAMA

četvrtak, 11 septembar 2014 15:43

Agencija za drvo i SIPPO nastavljaju saradnju organizovanjem nove zajedničke aktivnosti. Trodnevni program pod nazivom „BUYER'S MISSION“ koji se realizuje od 23-25. septembra ove godine, dovodi u Srbiju predstavnike velikih trgovinskih lanaca sa teritorije Nemačke zainteresovanih za proizvode od drveta.  U toku posete, kupci će moći da se u direktnom kontaktu upoznaju sa proizvodjačima, proizvodima i uslovima koji vladaju u sektoru drvne industrije Srbije. Ovakav način  poslovnog susreta daje kupcima izuzetne pogodnosti koje u uslovima medjunarodnih sajmova nije moguće ostvariti. Domaće kompanije su pokazale izuzetno zanimanje za ovu aktivnost. Bez troškova putovanja, zakupa skupog sajamskog prostora i  plaćanja dnevnica imaće jedinstvenu priliku da svoju proizvodnu paletu pokažu potencijalnim kupcima i uspostave dragocene poslovne kontakte. Potrebno je istaći da domaće kompanije nemaju nikakvih troškova u realizaciji ovog programa.

            Posebnost programa je i priprema  domaćih privrednika da u relativno kratkom vremenu prezentuju svoju kompaniju I  proizvode i uspostave kvalitetan poslovni kontakt. Svesni činjenice da to nije lak zadatak, kako bi se svaki minut upotrebio potpuno i kvalitetno, Agencija za drvo , SIPPO i BIZCONNECT7 omogućili su učesnicima u programu prethodnu obuku, koja se sastoji od informisanja kupaca i proizvodjača jednih o drugima i treninga koji će srpskim privrednicima pomoći da ovu posetu nemačkih kupaca upotrebe na najbolji način.

            Očekivano, interes domaćih kompanija za učešće u ovom programu višestruko prevazilazi vremenske mogućnosti misije kupaca. Izbor kompanija koje će posetiti izvršiće nemački kupci na osnovu pokazanog interesa i  sopstvenih poslovnih prioriteta. Agencija za drvo i SIPPO žele da ovu priliku upotrebe u potpunosti i organizuju koktel dobrodošlice za kupce iz Nemačke , na koji će biti pozvani i predstavnici domaćih kompanija, koje zbog ograničenog  vremena kupci neće biti u mogućnosti da posete. Na ovaj način omogućiće se susret kupaca i sa kompanijama koje se neće naći na ruti za obilazak.

Sa zadovoljstvom i nestrpljenjem očekujemo goste i radujemo se uspostavljanju novih poslovnih veza izmedju srpske drvne industrije  i evropsog tržiša.

Pročitano 3346 puta