Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Sabor drvoprerađivača Srbije - 21. i 22. jun 2013.

subota, 18 maj 2013 00:00

Klaster drvoprerađivača i Agencija za drvo, 21. i 22. juna na Šumarskom fakultetu u Beogradu organizuju 7. Sabor drvoprerađivača.

Program Sabora drvoprerađivača je proširen sa temom „Eco swan label sertifikacija“ - koja bi trebalo da doprinese olakšan pristup domaćih firmi na tržišta nordijskih zemalja. Prednosti i mogućnosti sertifikacije biće pojašnjeni od strane domaćih eksperata, a pored toga nastojimo da obezbedimo učešće i predstavnika Norveške agencije koja je zadužena za sprovođenje sertifikacije.

Ostatak programa ostaje nepromenjen (možete preuzeti na dnu stranice)

POZIVAMO preduzeća i privrednike iz Srbije i zemalja u okruženju koji se bave preradom drveta i proizvodnjom nameštaja, zatim predstavnike vlasti, nadležnih ministarstava i privrednih komora, javnih preduzeća šumarstva, profesionalnih i strukovnih udruženja prerade drveta, naučnih i obrazovnih institucija, srednjih drvoprerađivačkih škola i šumarskih fakulteta, medija i drugih zainteresovanih preduzeća, institucija i pojedinaca da učestvuju na 7. SABORU DRVOPRERAĐIVAČA Srbije.

U komercijalnom delu 7. SABORA DRVOPRERAĐIVAČA svoje programe rada mogu prezentovati zainteresovane firme, koje mogu sve vreme trajanja SABORA imati INFORMATIVNI PULT (izložbeni prostor) u holu Šumarskog fakulteta.

Zainteresovane firme i pojedinci se mogu prijaviti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Program možete preuzeti u prilogu!

Pročitano 5354 puta