Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Studijsko putovanje na sajam Interzum u Kelnu

sreda, 10 april 2013 15:20

Švajcarska agencija za promociju uvoza (Swiss Import Promotion Programme – SIPPO) u saradnji sa Udruženjem izvoznika Srbije I Klasterom drvoprerađivača poziva zainteresovane domaće kompanije - firme koje se bave prepradom drveta, a prvenstveno proizvode delove nameštaja od drveta, da se prijave za učešće u organizovanoj poseti sajmu „Interzum“ u periodu od 13. do 15. maja 2013. godine u Kelnu.

Interzum je najveći međunarodni sajam dobavljača za sektor nameštaja i unutrašnjeg uređenja u građevinskoj industriji. Sajam sa dugom tradicijom (preko 50 godina) se održava svake druge godine u Kelnu i ima reputaciju inovativnog sajma koji inspiriše i postavlja nove trendove u okviru ove industrije. Interzum se ove godine održava od 13. do 16. maja i na njemu izlaže preko 1400 izlagača iz više od 60 zemalja, a među izlagačima su i 4 firme iz Srbije.

SIPPO podržava srpske proizvođače iz sektora tehničkog drveta u njihovom nastojanju da povećaju izvoz svojih proizvoda na tržište Evropske unije i Švajcarske. U sklopu svog programa podrške, organizuje posetu sajmu interzum u pratnji švajcarskog eksperta za ovaj sektor koji će za grupu posetilaca iz Srbije pripremiti adekvatan program i biti na raspolaganju za sva pojašnjenja i savete. Pored dvodnevne posete sajmu u planu je i obilazak jednog većeg ’uradi-sam’ prodajnog centra gde će proizvođači iz Srbije biti u prilici da uporede cene i kvalitet konkurentskih proizvoda uz usputne konsultacije sa domaćinima o spremnosti za nastup na inostranom tržištu. Planirana poseta Kelnu je pre svega edukativnog karaktera i još jednom napominjemo da će sve vreme boravka na raspolaganju  će biti stručnjak za sektor tehničkog drveta koji će biti na raspolaganju za sva pitanja i konsultacije.

Pročitano 2102 puta