Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Klaster drvoprerađivača, na poziv Privredne komore Beograda, učestvovao je u radu konferencije Cluster Club, u Padovi 21.- 22.02.2013.

Projekat CLUSTER CLUB realizuje se u okviru IPA Jadranskog programa prekogranične saradnje.

Projekat je započet maja meseca 2011. godine i traje 30 meseci. Cilj projekta je podsticanje bržeg stvaranja i jačanja klastera u okviru sektora nautike i brodogradnje, s posebnim akcentom na mala i srednja preduzeća.

Da bi se postigli dati ciljevi, prekogranično partnerstvo, sastavljeno od 15 partnera iz  šest različitih zemalja, analiziraće postojeće klastere kroz mapiranje i utvrdjivanje trgovinskog sektora koji je vezan za nautički proizvodni lanac s naglaskom na preradjivačku industriju u sektoru drveta, plastike, gume, metala i tekstila, na području koje pokriva projekat. Partnerstvo će promovisati razmenu najboljih praksi i iskustava, preduzetničku saradnju i stvarati uslove za nove poslovne aktivnosti. Srpski partner na projektu jeste Privredna komora Beograda.

Na konferenciji u Padovi, srpski klasteri su imali mogućnost da predstave svoje kapacitete, i mogućnosti, koji će dalje biti predstavljeni korisnicima projekta kao id a učestvuju u diskusiji o predlozima za bolju saradnju i poboljšanje pozicija klastera

Pročitano 1696 puta