Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Završen prvi modul radionice: Put ka uspešnoj transformaciji porodičnih preduzeća -organizacija, porodične vrednosti I prenošenje ovlašćenja

ponedeljak, 30 maj 2016 11:17

Prva grupa polaznika završila je MODUL 1 radionice koji se bavio prepoznavanjem osnovnih procesa na putu ka uspešnoj tansformaciji porodičnih preduzeća.

Radionicu su timski organizovali i sproveli Agencija za drvo, SIPPO- švajcarska organizacija za promociju uvoza u Švajcarsku i u zemlje Evropske Unije i Bizconnect7.

Uočivši potrebu da se temom tranzicije upravljanja u okviru porodičnih firmi pozabavi na osmišljen i temeljan način,  Sabine Hahn-Fornet-projekt menadžer iz organizacije SIPPO, Natalija Puntevska -zastupnik SIPPO za Balkan i  Nataša Pantović-direktor Agencije za drvo, inicirale su radionicu čiji je prvi modul realizovan 26. i 27. maja. U saradnji sa Nebojšom Milićevićem, direktorom Bizconnect7, osmišljen je sadržaj koji se u više modula bavi ključnim elementima prepoznavanja i primene procesa namenjenih uspešnoj realizaciji tranzicije upravljanja.

U okviru prvog modula, polaznici su obradili teme i alate u vezi sa razumevanjem različitih generacijskih i kulturnih vrednosti u svojim firmama, izvršili samoprocenu mehanizama komunikacije po metodama osmišljenim na univerzitetu Brajton i upoznali se sa rezultatima studija koje proces generacijske tranzicije analiziraju na globalnom nivou. Kroz primere iz prakse, analizirani su postupci koji treba da omoguće najvažnije - očuvanje kompanija i njihov dalji rad.

Pročitano 1741 puta