Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Planirajte osvajanje stranih tržiša

ponedeljak, 28 mart 2016 13:15

 

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da je određen termin za treći ciklus seminara posvećenog istraživanju tržišta preko interneta.

Kao i u prethodna dva ciklusa, podršku Agenciji za drvo obezbeđuje SIPPO, švajcarska organizacija za promociju uvoza na teritoriju Švajcarske i Evropske Unije.

Seminar će se održati 8-9. i 15-16. aprila 2016. godine.
Pozivamo Vas da obnovite i osvežite svoja znanja i da se priključite grupi poslovnih ljudi koja štedi vreme i novac koristeći mogućnosti besplatnog pristupa najvećim svetskim portalima za istraživanje tržišta.
Seminar se odvija po programu odobrenom od ITC (International Trade Center- Geneve, Switzerland ) i pod vođstvom ITC sertifikovanog instruktora Aleksandra Jovanovića.
Po završetku obuke polaznici dobijaju ITC sertifikat odobren u Švajcarskoj i priručnik koji će im omogućiti da se u kasnijem periodu lako podsete postupaka istraživanja.

Rok za prijave je 31.03.2016.godine
Način prijavljivanja: na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. iil na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Pročitano 1929 puta