Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

 Agencija za drvo, uz podršku švajcarskog programa za promociju uvoza u Švajcarsku i zemlje EU - SIPPO i Klastera drvopreradjivača, organizuje treći ciklus četvorodnevnih treninga namenjen savladavanju veština rada na internet alatu za istraživanje i analiziranje ciljanog tržišta. Cilj ovog treninga je da obuči izvoznike kako da  pristupe svetskim tržištima.
Važno je napomenuti da se veštine savladane u toku ovog treninga mogu koristiti za  istraživanje gotovo svakog tržišta na svetu koje koristi internet. Trening je namenski prilagodjen za pretragu tržišta u vezi sa proizvodima drvne industrije, ali se može istraživati i vezano za bilo koje druge odabrane proizvode. Trening se sastoji iz dva dvodnevna edukaciona modula i pratećih savetodavnih aktivnosti koje će pomagati u istraživanju stranih tržišta i u pronalaženju poslovnih partnera u inostranstvu. 

Moduli obuka su:
- Modul 1: Izbor najboljeg tržišta - odabir tržišta sa najviše potencijala za vaš proizvod (dva dana);
- Modul 2: Istraživanje izabranog tržišta - pronalaženje specifičnih informacija o proizvodu i odabranom tržištu koje su važne za poslovanje kao što su tržišni trendovi, zahtevi tržišta, kontakti, cene i sl. (dva dana).

Na kraju kompletnog treninga svako preduzeće će razviti sopstveni plan aktivnosti istraživanja iz kojih će proisteći strateški plan ulaska na ciljano tržište.
Svi učesnici seminara dobiće priručnik: "ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA ZA IZVOZ", koji je pripremljen kao korisno pomagalo i podsetnik tokom Vašeg daljeg korišćenja znanja koje ste stekli na seminaru. Ovaj priručnik se ne može kupiti u slobodnoj prodaji.

Sve dodatne informacije možete dobiti od našeg koordinatora Dejana Uzelca na tel:064/821-20-94.

Pročitano 2052 puta