Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

316 novih kontakata na ZOW 2016 !

četvrtak, 25 februar 2016 12:58

Tri srpske kompanije Topwood, Tehnoprema i SCSplus su uz podršku SIPPO programa i Agencije za drvo bile izlagači na upravo završenom sajmu repromaterijala za potrebe drvne industrije. Sajam je održan od 16-19. Februara u Bad Salzuflenu u Nemačkoj. Na kolektivnom štandu su pored kompanija iz Srbije bile i 1 kompanija iz Bosne i 4 iz Ukrajine. Izlagači su ostvarili 316 novih kontakata. Srpske kompanije su ostvarile ukupno 107  kontakata. Pored neprocenjive vrednosti direktnih susreta sa kupcima, izlagači su se vratili bogatiji za veliko iskustvo  i sa saznanjima o najnovijim mogućnostima, inovacijama i trendovima u drvnoj industriji, ne samo na nemačkom tržištu već i u svetu, budući da je na sajmu bilo profesionalnih kupaca iz čitavog sveta.

Opšti utisak ponet sa ove manifestacije je da je ZOW jedan od najvažnijih sajmova u branši drvne industrije. Očekujemo  razvoj važnih poslovnih mogućnoti za kompanije koje su na njemu učestvovale.

Bilo je zadovoljstvo učestvovati, upoznati kolege iz čitavog sveta, družiti se i raditi sa timom vrhinskih profesionalaca.

Pročitano 1232 puta