Slajd 1

Tagline

Servisiranje članova

Slajd 2

Tagline 2

Organizacija nastupa na sajmovima

Slajd 3

Tagline4

Organizovanje konferencija, seminara i obuka

Slajd 4

Tagline 4

Stručna putovanja

Slajd 5

Tagline 5

Učešće na medjunarodnim projektima

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2012 JoomlaWorks Ltd.

Tehnička škola „Drvo art“ obeležila školsku slavu

četvrtak, 28 januar 2016 13:08

Na dan Svetog Save, 27.01.2016.godine, Tehnička škola „Drvo art“ obeležila je školsku slavu. Nakon sečenja slavskog kolača i nastupa školskog hora, brojni gosti su bili u prilici da u svečanoj Sali škole pogledaju predstavu školske pozorišne grupe.

Sa izrazitim zadovoljstvom pišemo o domaćinskom dočeku gostiju u školi, divnom nastupu školskog hora sa odabranim prigodnim pesmama u slavu Svetog Save i odličnom izvođenju predstava „Šećerna vodica“.

Školski kolektiv na čelu sa direktorkom Zoricom Đoković može da se ponosi uspešno obeleženom školskom slavom. Pozorišna grupa je nastupila u režiji školske profesorke srpskog jezika, Nataše Radonjić. Predstava je priznanja dobila i od profesionalaca: na 6. Festivalu omladinskih scena (Bela Palanka), po odluci stručnog žirija u sastavu: Ivan Bekjarev, Branka Pujić i Milica Milša, ova predstava je proglašena za najbolju predstavu Festivala. Mlada Jovana Petrović, koja tumači ulogu Branke Đurić-Đure, osvojila je nagradu za najbolju glavnu ulogu na istom festivalu, kao i na festivalu u Požarevcu, Glumačke svečanosti „Milivojev štap i šešir“, na kom je i Ilija Blagojević, tumač tri različite uloge u predstavi, osvojio nagradu za slikovito predstavljanje.

Ovim tekstom i fotografijama izražavamo svoje zadovoljstvo što smo bili deo ovog događanja.

Pročitano 2500 puta